Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums banner

1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
175 Posts
Discussion Starter #1
Anyone else getting this message on TSN 3. All my receivers say "no sub".

I get all the other TSN's

Hmmmm?:confused:
 

·
Registered
Joined
·
63 Posts
Even worse. TSN1 and 3 through 5 are coming up not subscribed for me, but TSN2 is good. My Quebec package includes at least TSN1 and TSN2. I am contacting SD today.
 

·
Registered
Joined
·
132 Posts
I had the same problem a couple days ago, I used the phone to do a refresh this solved the problem. I was getting all of the other channels just missing the 3 TSN's.
 

·
Registered
Joined
·
824 Posts
Unfortunately the man I talked to said he had to consult an expert, which he did, returned to the phone and all was well. He did not tell me what caused the problem, but it was only missing from my PVR 630, and not on my other two HD Receivers.
 

·
Registered
Joined
·
175 Posts
Discussion Starter #11
Ok thanks.... I called today & they couldn't get the channel on (channel 423)......its off on all my receivers. I was on the phone for a half an hour. They said they are working on it. Still NOT fixed. Its been over 5 hours since I called. Anyways thanks again
 

·
Registered
Joined
·
210 Posts
i had the same issue on monday, TSN was not coming in SD. Quick call to SD and they got it all fixed up. Was able to watch MNF - LOL
 

·
Registered
Joined
·
824 Posts
Ok thanks.... I called today & they couldn't get the channel on (channel 423)......its off on all my receivers. I was on the phone for a half an hour. They said they are working on it. Still NOT fixed. Its been over 5 hours since I called. Anyways thanks again
Just wondering if stephimoe got his channel back.
 

·
Registered
Joined
·
175 Posts
Discussion Starter #17
Right ...Maybe that was SD's Christmas gift to me.....ha ha!
Thank you NovaMan Merry Christmas to u as well !
 

·
Registered
Joined
·
132 Posts
TSN 5 showing up as 'not subscribed' ?

I have TSN5 in the package i'm subscribed to .. im in ontario
Yet the other day I discovered a strange? problem and SD can not figure it out...
both channel 98 (hd) and 421(sd) are greyed out even though they are definitely in the package I have..
However if I type in 421 i get a picture, yet if I type 98 , it tells me "not subscribed"...
Even stranger is that the past 2 evening, 98 was still greyed out, but if i typed in 98 , the channel worked while the "Ottawa Senators" hockey games where on, but after the game, HD channel stopped working... but all along both 98&421 are greyed out... Im totally confused as to why
 
1 - 19 of 19 Posts
Top