Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hello, I am trying to set up a new HD rcvr. I get good signal from both 91 & 82 Sat. I am missing a few channels. From both Sat I can get 90% signal on some responder and 0% on others.

My installation might be low from the ground (8 ft.)and partially throught the neighbor's chimmey, would that be the cause?

any tips would help.

Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
292 Posts
sounds like your dish needs to be slightly adjusted, i'd guess your missing the lower powered tp's. list the tp's with no sig, or low.
on 91 what is your strength on t1 and t32? t1 and t32 for 82?
 

·
Registered
Joined
·
10,007 Posts
Sounds to me like you are using an SD Receiver to set up the system, if this is the case, you will NEVER get all Transponders on 82, as the SD receivers cannot see tham all.

Hook up the HD Box, it should see them all.

There is no way you would get 90% on some and 0% on other with a Dish out of alignment.
 

·
Member #1
Joined
·
47,683 Posts
Please use this thread
http://www.digitalhome.ca/forum/showthread.php?t=16447

for any additional issues regarding find the satellites.

And the installation forum for setup questions.

As per the top of this page

The Bell TV forum is for members to discuss Bell TV billing, programming and the use of standard definition receivers. If you have a question regarding the setup of your Bell system or a question about a HD receiver, then please use the dedicated Bell TV installation and HD PVR forums.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top