Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums banner

Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter #1
Hi

For the last several days i have been getting a lot of audio dropouts and messages of part of recorded problem lost

is anyone else having this problem?

No other channels or recorded programs from other channels have this.
 

·
Registered
Joined
·
3,830 Posts
What about the Weather?

That message about part of a recorded program being lost usually is weather related. Have you been having any storms where you live? That could explain it.
 

·
Registered
Joined
·
311 Posts
it happen to me now. and no severe weather!!!!! It happen yesterday the bad weather, and i am right now today, watching discovery world, it the image and sound was gone for a minute.
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter #4
thanks julie

yeah thats what happens to me on the 1601 version of the channel

dropouts constantly every minute or so with no bad weather and more importantly no other channel affected

i am trying the 827 version of the channel to see if better
 

·
Registered
Joined
·
3,830 Posts
@draithby and julie rose: I've just watched the two National Parks (disappointing) and Swords: Life on The Line (season over) on Discovery World HD for this week. No dropouts or similar issues on my 9200. Have you tried replaying the bad segments? I find that sometimes the problem can't be duplicated on the replay (IOW: equipment problems).
 

·
Registered
Joined
·
3,830 Posts
I was using channel 1601. If the problem doesn't go away on a replay, then it is part of the recording. And that brings us back to the same culprits: a reception issue or a hardware problem. (Pinza?)
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top