Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums - Reply to Topic
Thread: HD On-Screen Guide Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
2015-03-24 10:36 AM
kcowan Edit channel is grayed out on my 630 (not available)
2015-03-23 10:22 PM
frenchophile kcowan: I think you will find it if you go the the edit channel list screen(s) under options, parental controls
2015-03-23 03:52 PM
kcowan Is there an easy way to determine which channels are not subscribed on the 630. I have it set to hide unsubscribed channels but 101 and 102 as well as FX 251 and 250 are on the guide but showing as not subscribed. I don't know of others.
2015-03-20 12:04 AM
frenchophile sawguy: options, permissions, edit channel list. then scroll through and uncheck any channels you dont want on your guide
2015-03-20 12:02 AM
JasperJoe You can make a "favourites list" that eliminates any channels you don't like.
2015-03-19 03:11 PM
sawguyg I would have liked there to be a favorites list. I also got this concern from some friends that are parents. The XXX movie channels have graphic explanations just in the open guide.
2015-03-19 10:50 AM
Trad2005 Hello all,
I just wanted to let you know that if you've been hit and missed the download opportunity you can push the download anytime. Just enter System Status in the Preferences section and press C button.
2015-03-19 12:16 AM
fatkev78 Strange, my SD remote response time has improved dramatically since the latest update.
2015-03-18 05:07 PM
57 For those with remote control issues, make sure you don't have any IR interference issues - discussed in the link below. New firmware can sometimes change the sensitivity of the IR "eye". (of course it could also be slowness of the device with firmware that is bogged down due to inadequate STB capabilities)

http://www.digitalhome.ca/forum/showthread.php?t=64463
2015-03-18 02:45 PM
schmuly Just checked and my two 600's have the new guide this morning.
2015-03-18 12:23 PM
LONSat I have on occasion had "button buffering" as well. Not sure what causes it but I think it has only happened since the most recent update. Also have had a couple spontaneous reboots but my PVR is now hovering around 60% full. Time maybe to delete a few programs that I will not have time to watch.
2015-03-18 09:31 AM
JasperJoe Interesting about the delay in response you had after the update. 2-3 months ago I had to slow down my Harmony remote because of missed button responses. After the update - no change.

I still get "buffering" of button presses - nothing happens so I push the button again and again. Then - bloop: all the button presses fall out of somewhere and happen in very quick succession. I don't know if that happens with the Shaw remote.

This only happens once in a while.
2015-03-14 05:32 PM
noah12 Yup experienced that my self a bit more delay in responce
2015-03-13 06:15 PM
ronsnbrd One thing I have noticed with the update is there seems to be a bit more delay in the unit responding to commands. I have several sequences programed into my Harmony remote that worked before but I have had to add delays at certain places to get them to work now. For example, I have a sequence to turn closed caption on and off. When I used it the with the update, it missed one of the down commands and I ended up changing the language. Inserting a delay after the second OK fixed that but then I discovered I needed to put in another delay before the EXIT to get back to the regular picture. It works now but a 9 step sequence has become 11 steps and takes a few seconds longer.
2015-03-13 09:25 AM
smp01 I don't mind the recording announcement, but it only need to be up for 2 seconds or so. I haven't timed it, but it seems to be up for about 10 secs.
An option for on/off would be nice though.
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome