Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums - Reply to Topic
Thread: Adding channels but cannot record? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
2014-12-05 02:17 PM
Vader Might have figured this out (at least a little)... chatted online with the support team and this is what I found. Even thought I have "show all subscribed channels" configured as Yes... if you do not have the channel selected in the "Customize your channel guide" section it will not show.
Thought that seemed a little weird, but guess the "customize" overwrites the "show all subscribed" functionality.
2014-12-04 12:34 AM
mbhydro Apparently MTS was having problems today
From the MTS Twitter page https://twitter.com/talktomts

There is currently an issue with our PVR system. If you have a scheduled recording tonight, you need to reschedule it. Our apologies.
2014-12-03 10:52 PM
Mozza I had the same issue - I made it home in time to record it, but I had to do it "manually" - first time I'd ever seen that.

I've been having tons of problems with my TV services the past two weeks though, so I wasn't sure if it was just me.
2014-12-03 04:08 PM
Vader
Adding channels but cannot record?

I added some channels to my programing (OK, Sportsnet for tonight's Jets game) but when I try to access My PVR online from My Account at mts.ca, I cannot set the recording and get an error? The error I get is:
Error: Server was unable to process request. ---> program in epg doesn't matched passed in programId

Thoughts?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome