Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums - Reply to Topic
Thread: Network requirement for video on demand Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
2014-10-29 03:41 AM
Doppelganger399
Quote:
Originally Posted by Bayguy View Post
Oh thats a very good movie but creepy!
A&E Documentary you know the true crime stuff A&E's been doing for ages when those dirty duck people aren't on.

I get my internet from Eastlink between 7 & 10 my speed drops to 14 mbps and I can't get on demand to work at all the rest of the day I'm at 21 mbps and I can stream SD without issue, HD is a no go I guess unless I pay Eastlink for a higher speed and I don't watch enough on demand to pay for faster internet.
2014-10-28 12:57 AM
Bayguy Oh thats a very good movie but creepy!
2014-10-25 10:12 AM
JasperJoe HD on demand doesn't work for me but my speed is much slower than yours. It's no problem for Netflix to stream in HD. Shaw Direct HD on demand is too sensitive to speed fluctuations (not enough buffering? slow servers?)
2014-10-24 08:01 PM
Doppelganger399
Network requirement for video on demand

Trying to watch the show Dead Again on demand the HD stream stops and starts then goes black with a message saying I don't have the network requirement.

I had 18 mbps at the time I tried to view the show its normally between 18 and 23 mbps download speed.

SD on demand is working fine.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome