Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums - Reply to Topic
Thread: Videotron Remote Recorder not working Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
2011-04-21 03:42 PM
FlameMoth Actually this was a widespread Videotron issue...the phone rep replicated it on several of his accounts, and it has now been fixed.
2011-04-18 02:07 PM
57 I assume you mean "unplug" and not simply "turn off". Here's the FAQ on these:

http://www.digitalhome.ca/forum/showthread.php?t=17719
2011-04-18 02:01 PM
the_smithers
Remote recorder

Yes - I had this problem too.

You need to reboot your PVR.

Power it off and leave it off for at least 60 seconds then power it back on.
2011-04-16 11:28 PM
FlameMoth
Videotron Remote Recorder not working

Does anybody use the Illico Web remote recorder function? For the past 3 or 4 days, I cannot access it at all, and I have tried on three separate accounts on people living in completely different parts of Montreal, using three different models of PVR. I have tried from many different computers. In all cases, it takes a very long time to log in to the program guide, then when I go to My Recordings, I get a red error message saying Connection Failed.

Videotron tech support claims they haven't heard of any outages, but how could I be experiencing this on so many accounts simultaneously?

Please let me know if you are also having this problem so I have something I can refer Videotron to. Thanks!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome