Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums - Reply to Topic
Thread: Sara 1.92.10.1 - New Firmware. Please read post 1 for unresponsive STBs. Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
2011-01-15 10:14 AM
Tanta I am happy to report that my external drive (Vantec Nexstar3-360SU BL + WDSe16, 500Gb) has been working perfectly for the last week, after being disconnected for 3 months. I've recorded a dozen shows and no glitches anywhere. Both drives were formatted; using the forced format method for the internal - HDD-F on the display and the external fully formatted in NTFS using the eSATA connection on my PC. I wanted to make sure the surfaces were as clean as possible before a reconnect and had watched all my shows on my internal. Because of the size differences, most of the new recordings are on the external (blue light flashes while recording).
2010-12-13 08:49 PM
Tanta Informel, are you still on firmware 1.92.10.1?
2010-12-13 01:37 PM
informel
faster all of the sudden

mine started to be faster too.
but with new bug, if 2 recording start at the same time while I'm watching a previously recorded show, the TV goes blank, I have to cancel one recording, the only way to got it back to normal was a reset (pull the plug).
also while I was playing with picture in picture, the small one got smaller, instead of using 1/4 of the screen in one corner, it was almost in the center and was about 1/8 in size, playing with swap button brought back everything to normal
2010-12-03 01:58 PM
57 Just as an FYI, we have the newer (1.92.15.2) firmware on Rogers Ontario now. If you're interested, there's a pretty good summary in post 1. Although some people have issues with eHDD, most seem to be sorted out and many didn't have any problems.

http://www.digitalhome.ca/forum/showthread.php?t=131572
2010-11-24 12:22 PM
Kessler Does anyone have the new firmware with an external drive working properly?

What drive and enclosure?
2010-10-22 08:32 AM
Jake I also just noticed another Audio option for Described Video. Maybe it has been there for a while.
2010-10-22 07:13 AM
HabsFan29
Quote:
Originally Posted by Jake View Post
I am pretty sure that is the icon for Parental Control. It can be red and locked.
I agree that's the icon, but I didn't change any setting and it just appeared. And the performance of everything (not just channels but DVR playback controls too) has dramatically improved.

Anyway, just another Videotron mystery I guess. Ours is not to reason why.
2010-10-21 09:49 PM
Jake
Quote:
It's a little green padlock that is "unlocked" and has a "T" in it
I am pretty sure that is the icon for Parental Control. It can be red and locked. I assume you do not have the controls set.
2010-10-21 07:40 PM
HabsFan29
SARA version is the same

weird. i went through diagnostics and it still lists 1.92.10.1. I swear it is much more responsive and there is a new icon.
2010-10-21 06:19 PM
Jake Could you let us know the SARA version you have?
2010-10-21 04:32 PM
HabsFan29
8300HD firmware update?

Lately my channel changing has gotten worse and worse since the firmware update in the spring. Today my sound vanished. So I did a reset, and upon reboot I found my channel changing and channel browsing much more responsive, and a new icon on display. It's a little green padlock that is "unlocked" and has a "T" in it. It sits right next to the existing favourite channel icon. Haven't noticed anything else.

Anyone notice this change? Any other changes?

Downtown Montreal
Explorer 8300HD
Sony Bravia KDL-40V2500
2010-06-27 11:21 AM
Truckweb I don't have any external HDD connected to my 8300HD, but this new firmware must be the worst of it's kind. The guide is terribly slow to navigate, I've had some problem with shows not recording even tho they were programmed. I've had problem when deleting something and got the surprise of having deleted something else.

I wish I could go back to the old firmware. I've asked Videotron but they don't do that. And they don't have any plan/date for a new, bug free firmware.

Instead they give us Illico Web.... As if I care.
2010-06-07 09:14 AM
Tanta Thanks Jake!
2010-06-06 07:55 PM
Jake I have the same thing Tanta. See post #48.

http://www.digitalhome.ca/forum/show...5&postcount=48
2010-06-06 04:21 PM
Tanta
Drive recognition: Diagnostics page 33 'unavailable'

While examining my diagnostics pages, I noticed on the HDD info page that my drives are not recognized under Device1 and Device2. I have red 'unavailable' everywhere on that page. Is this strictly a firmware issue, and is this the case for others under SARA 1.92.10.1? Everything seems to be in working order otherwise. Mysterious are the ways of the Videotron temple!
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome