Problme de Signal satellite bell - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 3 (permalink) Old 2016-10-02, 11:50 AM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Problème de Signal satellite bell

J'avais un récepteur 6131 qui etait fonctionnel il y a 2 ans que je n'utilisait plus! Depuis je n'ai pas touché à l'antenne, mais en voulant remettre en fonction un récepteur 9241 j'ai de la difficulté avec le signal 82.
Sur le toit direct au lnb j'ai 100% sur le 91 et 100% sur le 82, ensuite j'installe là dish switch SW21 et la j'ai 100% sur 91 et 0% sur le 82! J'ai remplacé par une autre switch SW21 que j'avais et meme chose!!
Conseil pour avoir le signal sur le nimiq82??

Last edited by Dr.Dave; 2016-10-22 at 01:21 PM. Reason: moved to this forum
MrJP is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 2016-10-06, 11:59 PM
 
Join Date: Oct 2011
Location: Ajax
Posts: 983
Translate your problem into English, and maybe one of us Anglophones can help you out.
46FD04 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 2020-02-25, 11:50 AM
Rookie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 22
*effacé
viper37 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome