NKTEL 2800 - Dual band - work in Canada ? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 3 (permalink) Old 2008-12-30, 04:03 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
NKTEL 2800 - Dual band - work in Canada ?

Hi there,

I have NKTEL 2800 purchased in asia. Its a dual band (E-GSM 900 / DCS 1800).

My question is would it work in Canada with Rogers SIM ?


Is there anything that can be done to make it work ?

Thanks,

Nasahm
nasahm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 2008-12-31, 01:56 PM
Veteran
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgary AB
Posts: 4,197
I don't think it will work -- as far as I know, Rogers uses the 850MHz and 1900MHz bands for GSM.
BGY11 is online now  
post #3 of 3 (permalink) Old 2009-01-02, 03:58 PM
 
Join Date: May 2007
Location: Toronto
Posts: 136
It will not work. And it cannot be altered so that it will. Sorry mate.
dalmond is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome