Asus Unveils First Quad-Core Tablet, Eee Pad Transformer Prime - Page 3 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #31 of 96 (permalink) Old 2012-02-28, 03:03 PM
 
Join Date: Jun 2004
Location: Laval, quebec
Posts: 227
ASUS Transformer Prime

ASUS Transformer Prime Android 4.0 launching in India on march 1st.

http://androidos.in/2012/02/asus-tra...ia-on-march-1/
rogerduvernay is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 96 (permalink) Old 2012-02-28, 05:29 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lincoln.NB Pop 492,823
Posts: 6,436
Did anyone notice that their Prime has stopped refreshing the weather widget since the last two firmware upgrades or is it just mine?

Home Theatre: Yamaha HTR-6190, Klipsch Speakers, SANYO PLV-Z4, TOSHIBA HDDVD, LG BD555C, Cerwin Vega HTS12 Sub, VIP2300, XBox 360, HTPC.
Danster is offline  
post #33 of 96 (permalink) Old 2012-02-28, 06:40 PM
 
Join Date: May 2005
Location: Burlington, ON
Posts: 590
Nope, I hadn't noticed... but then I'd switched to one of the weather widgets included in HD Widgets when my Prime was still on Honeycomb.
CenturyBreak is offline  
 
post #34 of 96 (permalink) Old 2012-02-28, 08:46 PM
 
Join Date: Dec 2007
Location: SaskTel
Posts: 1,101
nope hadn't noticed
Tikker is offline  
post #35 of 96 (permalink) Old 2012-02-28, 10:10 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lincoln.NB Pop 492,823
Posts: 6,436
It doesn't matter which one I use, it just doesn't refresh. Bugs me.

Home Theatre: Yamaha HTR-6190, Klipsch Speakers, SANYO PLV-Z4, TOSHIBA HDDVD, LG BD555C, Cerwin Vega HTS12 Sub, VIP2300, XBox 360, HTPC.
Danster is offline  
post #36 of 96 (permalink) Old 2012-03-09, 02:35 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: Where they've got all hell for a basement.
Posts: 230
I'm no more than a week away from purchasing. While I haven't quite decided between the prime or tf101 I was wondering is there any point to keeping stock OS while I get used to the tablet or just jump right in and do the ICS upgrade?
MikeH is offline  
post #37 of 96 (permalink) Old 2012-03-09, 05:55 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lincoln.NB Pop 492,823
Posts: 6,436
When I got mine, I went straight to the ICS upgrade. I wanted to learn my tablet with the upper OS instead of having to curse the lower for not being able to INSERT FAVORITE ACTION HERE.

Now I can't wait for my phone to get ICS as well.

Home Theatre: Yamaha HTR-6190, Klipsch Speakers, SANYO PLV-Z4, TOSHIBA HDDVD, LG BD555C, Cerwin Vega HTS12 Sub, VIP2300, XBox 360, HTPC.
Danster is offline  
post #38 of 96 (permalink) Old 2012-03-09, 06:23 PM
 
Join Date: Dec 2007
Location: SaskTel
Posts: 1,101
I see no reason to not upgrade

I did when I got my 201

the Prime is awesome, it's almost completely replaced both my laptops
Tikker is offline  
post #39 of 96 (permalink) Old 2012-03-10, 09:48 PM
 
Join Date: Aug 2009
Location: North of the Lake
Posts: 123
@mikeh.... I picked up my Eee Pad Transformer Prime 3 weeks ago. It has not been a good experience.

First it was the crappy .13 update... It would reboot 2-3 times a day. The .14 update helped, but mine is going to be sent back as the camera works once in a while, and apps crash all the time. I used to love ASUS products and have many of their motherboards, but the Prime was rused out too soon.

GPS does not work, so ASUS fixed it by removing GPS from the spec sheet. Wi-fi and bluetooth have an issue and the speed slows to a crawl...


Save your money and get a nice "New iPad" or a Samsung Tab. Asus blew it.

Smart shoppers always read the fine print.
Digital_Frank is offline  
post #40 of 96 (permalink) Old 2012-03-11, 05:25 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lincoln.NB Pop 492,823
Posts: 6,436
I have had mine since January and I haven't used my GPS for anything so for it to work or not, it isn't a big problem. I like the portability of my ASUS and if I had to do it over, I wouldn't hesitate to buy it again.

I agree they blew it for the GPS but for what I do with it, I think it's a very good tablet. I would recommend it to friends. If I want a GPS, I'll get a TOMTOM or something.

Home Theatre: Yamaha HTR-6190, Klipsch Speakers, SANYO PLV-Z4, TOSHIBA HDDVD, LG BD555C, Cerwin Vega HTS12 Sub, VIP2300, XBox 360, HTPC.
Danster is offline  
post #41 of 96 (permalink) Old 2012-03-28, 10:22 PM
 
Join Date: Aug 2009
Location: North of the Lake
Posts: 123
Big .21 update being released on Friday...

Smart shoppers always read the fine print.
Digital_Frank is offline  
post #42 of 96 (permalink) Old 2012-03-29, 08:28 AM
Veteran
 
Join Date: Nov 2006
Location: Brampton, Ontario
Posts: 1,687
Quote:
Originally Posted by Danster View Post
I agree they blew it for the GPS but for what I do with it, I think it's a very good tablet. I would recommend it to friends. If I want a GPS, I'll get a TOMTOM or something.
Having been playing with a tablet for a couple of weeks now, and I agree. The TomTom on my iPhone is more than sufficient.
rfielder is offline  
post #43 of 96 (permalink) Old 2012-03-29, 06:21 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lincoln.NB Pop 492,823
Posts: 6,436
Do you guys use the original browser that came with the tablet and if so, does it hang sometimes and you have to click on wait or cancel? Mine does it often.

Home Theatre: Yamaha HTR-6190, Klipsch Speakers, SANYO PLV-Z4, TOSHIBA HDDVD, LG BD555C, Cerwin Vega HTS12 Sub, VIP2300, XBox 360, HTPC.
Danster is offline  
post #44 of 96 (permalink) Old 2012-03-30, 10:18 PM
 
Join Date: Aug 2009
Location: North of the Lake
Posts: 123
I always use the factory browser and it seems to work well after the .14 update. However, I did a factory reset and that resolved at lot of rebooting / lock up issues.

I have updated to .21 and it seems ok. One reboot when starting up the camera app. Browser has been ok. Maybe uninstall flash, and reinstall it.

I found other browsers to be much slower.

Smart shoppers always read the fine print.
Digital_Frank is offline  
post #45 of 96 (permalink) Old 2012-03-31, 05:27 PM
 
Join Date: Dec 2007
Location: SaskTel
Posts: 1,101
I like the dolphin browser. Or rather i did until this last update. Now it seems to hang a lot. Default browser seems much speedier now
Tikker is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome