Pace RNG200N HD PVR Owners discussion thread - Page 44 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 7Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #646 of 650 (permalink) Old 2019-03-19, 10:04 AM
 
Join Date: May 2010
Location: Windsor, ON
Posts: 433
I think that happened to me when I got my 2nd Pace box. I would call Cogeco and have them manually activate it from their end, and see if that helps.
Mojorkr likes this.

...this is a signature...
jeffaustin90 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #647 of 650 (permalink) Old 2019-03-19, 01:13 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 11
Good idea Jeff! I just gave Cogeco a call, they sent out a signal, now its back in working order! Thanks!
Now back to trying to figure out what I need to do to upgrade my Motorola box!
jeffaustin90 likes this.
Mojorkr is offline  
post #648 of 650 (permalink) Old 2019-03-19, 03:39 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 11
Ok, so from what I've read throughout the threads up until 2017, for a Cogeco Motorola 6416 box, pretty much the only option to upgrade the HDD (as my 320GB drive still works ok), is to order a 1 TB pre-formatted HDD through that company out in B.C., correct? Is it still only Shaw, and not Cogeco that has the eSATA port enabled, and is the limit still only 1TB? If someone with the most recent knowledge regarding this can confirm, then I'll go ahead and order from the etailer.
Just curious though, if this still holds to be true, how does that one company manage to format their drives? You'd think someone else would've figured this out by know and posted it on here?
Thanks as always for everyone's help!
Mojorkr is offline  
 
post #649 of 650 (permalink) Old 2019-03-19, 04:45 PM
Moderator
 
Join Date: Aug 2005
Location: Winnipeg, MB
Posts: 15,186
The Motorola 6416 is limited to 1 TB by firmware. You need a DCX3400 or newer to use a 2 TB hard drive.

The Motorola 6416 is very old hardware. If Cogeco hadn't changed their procedures to allow external hard drives previously, I doubt that they would now.

I don't think there's a great mystery to selling a pre-formatted hard drive - you just need the right hardware connected to Shaw Cable.
Mojorkr likes this.
Dr.Dave is offline  
post #650 of 650 (permalink) Old 2019-03-19, 06:42 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 11
Sounds good Dr Dave, I guess I'm ordering a pre-formatted drive tonight!
Too bad after all this time they still don't allow an external for the Moto box yet do for the Pace? My thoughts for the pre-formatting were I assumed a drive formatted through the Shaw system wouldn't work in Cogeco's, and vice versa,
but I'm glad that they do!
Mojorkr is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome