8300SD : Some recordings disappeared! - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 6 (permalink) Old 2005-12-15, 08:41 AM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec City
Posts: 47
8300SD : Some recordings disappeared!

Well, I may not be so happy about the new upgrade, after all...

A few of my recordings have misteriously disappeared in the last few days. I'm certain that I did not delete them myself. They were all at "never erase", and automatic erasing is OFF on my PVR.
This never happened to me before, so I tend to blame the new upgrade.

Has this happened to someone else lately?
Thanks
Bestman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 2005-12-15, 09:40 AM
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 238
Not me, but i suggest you check how you >>save<< youre recording. Maybe the new update change youre setting back to default.

JC

Jean Claude
Jean Claude is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 2005-12-15, 08:22 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec City
Posts: 47
My settings are at "never erase", as they were before. So that's not it.
By the way, some of the recordings that were erased were recorded _before_ the update.
Bestman is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 2005-12-16, 01:23 PM
 
Join Date: Dec 2002
Location: Montreal
Posts: 117
Erasing wrong recording?

I had something similar happen a couple of times to me.

I was watching a recorded program. At the end it automatically stops and you are given a menu where you can 'play from beginning, erase, etc". After choosing 'erase' you are sent to the recorded list. It was then I noticed that the show I had just finished watching and erased was still in the list and a different show was gone. For me it was the first show in my alphabetical list (Alias).

It hasn't happened for over a year now, but I'm very careful now when erasing a program to make sure its erasing the right one.

Sharp Aquos LC-70LE732U, Pioneer VSX-921K, Videotron x8 PVR, PS3, Wii
seanofnine is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 2006-01-05, 11:15 AM
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Unhappy Programs constantly disappearing

This has happened to me 4 times! And once I lost over 30 programs (only 5 minutes each) all at once. I also have Auto-Erase turned off and most of the shows that disappear are all set to be saved "until I erase". And I try to maintain my memory at about 50-60% capacity at all times. None of the upgrades have fixed this issue since I am still losing programs to this day. I'm really glad to see that I'm not the only one. Videotron insists that nothing is wrong with the box - which would imply that they assume it's a user error which I know is not the case. They've finally agreed to send a technician tomorrow so we'll see what he has to say.
gen1234 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 2006-01-05, 04:18 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec City
Posts: 47
gen1234, please keep me informed!
I am getting quite annoyed, now. It happened to me at least 3 times already. Each time, it erases all the episodes of one show at once.

Did this bug happen to you _before_ the december upgrade?
Bestman is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome