8300 (all versions) updated to SARA 1.88.14.3 today - Page 3 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #31 of 32 (permalink) Old 2006-08-23, 11:56 AM
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 45
Anybody noticed if their units are kicking out to live when the live show is over again. It has happened twice to me in the last two nights. It's probably just me, but anybody else?
gary is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 32 (permalink) Old 2006-08-23, 12:12 PM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Sharp LC75N8000U, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 9865
Posts: 56,069
Try a cold reboot of the STB by unplugging/replugging/waiting 5 minutes. That may cure it, if you're the only one affected.

See the Digital Home FAQ "Tips for SA STBs" (under help) if you haven't already.

57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome