Upgrade to Fibre 400 and not getting the speed - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 1 (permalink) Old 2019-05-04, 08:55 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Location: Lasalle, Qc H8R 2A3,
Posts: 87
Upgrade to Fibre 400 and not getting the speed

Good morning all,

The techician came thursday to install the new technicolor modem so i can get the fibre 400 .

Tested the speed and i am getting 230 Mbps max on download and 48 to 54 Mbps on upload. Connected the computer directly to the videotron modem therefore bypassing my netgear R7000P router and the problem remain.

Chatted with videotron technical support who ended telling me that i need their free router included with the package. Not sure how it will help since connecting directly to the modem does not solve the problem. He also said that i need to perform 3 speed test on 3 computers simultaneously and add the results. I do not have 3 computers.

Anyone has any clue has to why i am not getting full speed. I was on Fibre 120 before and was always getting speed between 120 and 135 Mbps

Thank you

Alain
apilon is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome