Bell 6400 HD Receiver. - Page 30 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #436 of 436 (permalink) Old 2019-10-19, 10:11 PM
Veteran
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,686
Capacitor(s) may have failed on the pwr supply or main board.
Not familiar with the model, but is quite common in all types of electronics.
That is probably what I would look for first.

DB8E/VHF Yagi rotor FM Bandstop ap-8700 preamp 8way split LG lcd.
majortom is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
6400 , bell

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome