Google Chrome and Facebook - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 8 (permalink) Old 2012-03-14, 05:12 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: May 2011
Posts: 5
Google Chrome and Facebook

Ok so I wasn't exactly sure where to post this but I was hoping someone here might know a solution for this problem. First of all I have already tried the basics like clearing cookies and browsing data altogether. I have also tried other browsers in which facebook will work.

http://i1100.photobucket.com/albums/...frenzy1/FB.jpg

Last edited by 57; 2012-03-14 at 05:30 PM. Reason: Screenshot changed to link because it's wider than forum rules.
krisis99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 2012-03-31, 05:52 PM
Veteran
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,130
can you reset the settings like you can in IE?
j0dest3r is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 2012-03-31, 06:20 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Kitchener, ON
Posts: 5,032
Very odd. Which version of Chrome are you running? Latest version is 18.0.1025.142. If you go to "About Google Chrome" it will automatically check for updates and download them (if applicable).

Roof-top mounted Antennas Direct DB8e & C5, Channel Master 7777 preamp, Siemens surge protection. TiVo Roamio DVR
Jase88 is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 2012-03-31, 06:30 PM
Veteran
 
Join Date: Nov 2003
Location: Airdrie, AB
Posts: 4,260
I get that sometimes with Chrome and other sites. I have the latest v18. I restart Chrome what that happens.
MarcP is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 2012-04-01, 11:15 AM
 
Join Date: Nov 2002
Location: Vancouver, BC
Posts: 403
Me Too

I get that too on many web sites. It looks to me like Chrome has loaded the mobile version of the web site. I just hit the Chrome "refresh" button.
Camera.Ken is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 2012-04-01, 01:39 PM
Veteran
 
Join Date: May 2007
Location: OTTAWA
Posts: 3,255
+1 i have had that from time to time, refresh usually fixes it.

Licenced HVAC TECH: "Without seeing your problem i can only offer suggestions, no warranty is included with my advice"
TKG26 is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 2012-04-03, 11:53 PM
Veteran
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,130
I heard recently on a tech podcast that Chrome and Facebook are no longer playing nice for some reason. I will look around and see if I can find anymore details.
j0dest3r is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 2012-04-04, 07:43 AM
Veteran
 
Join Date: Mar 2006
Location: Belleville ON
Posts: 1,865
That effect I get here often, using FireFox (v11), but seems to be tied to an internet service provider problem. When it happens, all connected devices get the problem, both Windows and iOS devices. It's not the router, as connecting directly to the cable modem has no effect. If the modem is power cycled, and a new IP is provided, the problem goes away. The same problem as shown in post #1 also manifests as a DNS lookup issue. ISP has confirmed they are "working on it".....

If you changed browsers while retaining the same connection, then yeah, it does look like a browser / internet site issue.

Cameron

DAB listener 12/2003-11/2011 (DAB Off-Air since 11/2011)
HD radio Listener since 06/2010
CamDAB is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome