Computer on TV help needed. - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 2 (permalink) Old 2008-01-28, 08:58 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Computer on TV help needed.

ALL I WANT TO DO IS, watch whats on my computer, but on my TV. And I don't want to change my desktop resolution everytime I want to do this. I purchased a monster cable HDMI to DVI cable, and tought I would plug it in my video card, select input on TV and bingo, but I HAVE TO RESIZE SCREEN(computer) everytime.
roots is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 2008-01-28, 09:07 PM
OTA Forum Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 24,878
Please read through the following thread, which is called "All About HDTVs as a PC or Laptop Monitor":

http://www.digitalhome.ca/forum/showthread.php?t=54306



stampeder is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome