CFTO CTV channel no signal in Widows Media Center - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 4 (permalink) Old 2015-08-05, 11:22 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
CFTO CTV channel no signal in Widows Media Center

I'm having a problem with Windows Media Center. I found an old post that seems to talk about the same problem I'm having now. Using the HDHomeRun software that came with my antenna, I can get a picture no problem, but Windows Media Center says there's no signal. The post I found was http://www.digitalhome.ca/forum/422708-post104.html.

Is anyone else in the Toronto area having the same problem? Is there some way I can test if the problem is caused by the same issue Peter related in his post?

I need Windows Media Center to be able to get the signal so I can record TV.
marclevesque is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 2015-08-06, 05:44 PM
Moderator
 
Join Date: Aug 2005
Location: Winnipeg, MB
Posts: 15,703
Dr.Dave is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 2015-08-10, 03:53 PM
 
Join Date: Apr 2005
Location: Toronto, ON CA (bloor/jarvis)
Posts: 214
(EDIT: above link solved my below problem, http://www.digitalhome.ca/forum/31-h...ml#post2569554.

DigitalHome & pjgould FTW! thx!)

I'm having the same issue with CFTO & Global 41.

Both were working fine a couple of weeks ago, but since then, 100% signal strength, but no sound or image in WMC.

My TV picks them up fine, so I don't know if it's WMC/PID issues, or the signal is overloading my WinTV tuners (x3).

Last edited by protovision; 2015-08-10 at 04:25 PM.
protovision is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 2015-08-12, 09:37 AM
Veteran
 
Join Date: Nov 2003
Location: Kincardine ON.
Posts: 4,453
Manually add the channels, copy their guide from the listed channel, unselect the listed channel.
classicsat is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome