Win7 Media Center EPG Missing on some channels (fixed) - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 88 (permalink) Old 2012-12-26, 11:00 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2011
Location: South Kanata (Eagleson and Cope)
Posts: 45
Win7 Media Center EPG Missing on some channels (fixed)

Quote:
Originally Posted by MaxHeadroom View Post
No EPG on CBC and SRC again.
I'm missing EPG on Global, CHCH, OMNI2, TVO, CTS, OMNI1, and City - I noticed the guide listings missing in WMC on Christmas day. Anyone else missing that many?

Might just be a WMC issue... I have listings for several other channels until Mon, Jan 7.
jmrudow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 88 (permalink) Old 2012-12-26, 11:27 PM
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kanata
Posts: 556
I just checked the OTA PSIP data with TSReader, and the only ones missing EPG data at the moment are Global and CHCH (but many of the others seem rather limited). In WMC, all the ones you list are missing.

The guide in WMC comes from an Internet source (ZapToIt), not the PSIP information, so it looks like they are not keeping their data for WMC up-to-date! If you go to their web site, all the channels missing data in WMC DO have program data!
DXer is offline  
post #3 of 88 (permalink) Old 2012-12-27, 07:47 AM
 
Join Date: Jul 2010
Location: Nepean, ON
Posts: 373
Zap2it uses the Times Tribune tv listing data and every year around this time things get screwy. I use US zips because there is more info on Canadian programing than reaped with a Canadian location. But last week Redmills,NY dropped all Ottawa stations fron thier listings. So I switched to Ogdensburg,NY but then some listings went missing there. So now I'm using Ottawa-RogersDigital, It's less info but I've got a full grid for 13 days. Things should get back to normal soon.

Srvr:ASUSF1A75-VPro,RadHD6000,A6-3670K,WD2TB,W7Ult
NPVR,5.1,2xHaup2250MC,ATI650,CM7777,WGHD8800,5clts
OTAJuncqui is offline  
 
post #4 of 88 (permalink) Old 2012-12-27, 10:39 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2011
Location: South Kanata (Eagleson and Cope)
Posts: 45
Ah, okay - good to know it's not a problem on my end. Thanks!
jmrudow is offline  
post #5 of 88 (permalink) Old 2012-12-29, 03:12 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 28
Win7 Media Center EPG Missing on some channels.

So my programming guide seems to have stopped working for some channels. All channels have been getting guide data since the summer and in the last week or so SOME have stopped showing data.

My location is Ottawa but I am configured to use listings from zip 13662. tvlistings.zap2it.com show my desired channels for that area code but in Media Center now only 3 of my 10 channels have EPG data.

The rest have "No data available".


Anybody know what could have happened to these channels and what I can do to get the data back.
jgwhite is offline  
post #6 of 88 (permalink) Old 2012-12-29, 03:31 PM
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 121
Similar issue for me in Montreal. Two channels missing guide info the last week or so.
johnvan is offline  
post #7 of 88 (permalink) Old 2012-12-29, 06:32 PM
 
Join Date: Jul 2010
Location: Nepean, ON
Posts: 373
Zap2it uses the Times Tribune tv listing data and every year around this time things get screwy. I use US zips because there is more info on Canadian programing than reaped with a Canadian location. But last week Redmills,NY dropped all Ottawa stations fron thier listings. So I switched to Ogdensburg,NY but then some listings went missing there. So now I'm using Ottawa-RogersDigital, It's less info but I've got a full grid for 13 days. Things should get back to normal soon.

Srvr:ASUSF1A75-VPro,RadHD6000,A6-3670K,WD2TB,W7Ult
NPVR,5.1,2xHaup2250MC,ATI650,CM7777,WGHD8800,5clts
OTAJuncqui is offline  
post #8 of 88 (permalink) Old 2012-12-30, 09:23 PM
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 11
I have the exact same issue with the 13662 listings.

Glad to hear that it is not on my end, and I really hope it sorts itself out soon.
mabba18 is offline  
post #9 of 88 (permalink) Old 2012-12-30, 09:30 PM
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 796
Global is missing guide data on mine. 14174 listing.

Bill
My blog
blueroomelectro is offline  
post #10 of 88 (permalink) Old 2012-12-31, 01:40 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Location: 2 X CM-4228 [DX], Y526, ClearStream 2 [Local] CM7777s, 2 x HDHR-3, WMC-Win7, 2 x X-Box 360 Extenders
Posts: 16
Hello, the WMC guide problem is strange. I thought the information came from zap2it.com - at their own website they have all the required information. At first, I thought it was Christmas time and people forget their required submission deadlines but it is quite strange that the data is all present at zips 13669 and 13662. I switched to the 13662 but it still misses guide data for 6,11,24,42,60,65. Like I mentioned the zap2it site does have complete listings. Any idea to fix WMC guide?
tvottawa is offline  
post #11 of 88 (permalink) Old 2012-12-31, 03:31 PM
 
Join Date: Aug 2009
Location: Brockville, ON
Posts: 78
I am also seeing the strange guide data issue. I am set for 13669 zip and there are also some US channels missing their data, like 18.* (PBS) and 35.1 (FOX), as well as all the ottawa stations mentioned

CM4228HD, CM 7777, Antennacraft TDP2 rotor
sssscary is offline  
post #12 of 88 (permalink) Old 2012-12-31, 06:12 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Location: 2 X CM-4228 [DX], Y526, ClearStream 2 [Local] CM7777s, 2 x HDHR-3, WMC-Win7, 2 x X-Box 360 Extenders
Posts: 16
sssscary - for the PBS, and FOX, there is the option to "edit listings" and copy the listings from another station, so for 18, I used 16 (I think) which is a different repeater of the same station and for FOX and CBS, I used (copied) the listings from 7 WWNY.
tvottawa is offline  
post #13 of 88 (permalink) Old 2013-01-01, 04:44 PM
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 46
Same here, I'm missing CIII (Global) for the past week or so. Not sure how to get it back.
grungymegajeff is offline  
post #14 of 88 (permalink) Old 2013-01-01, 08:21 PM
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 164
same for me (global & 14174)
lubmar is offline  
post #15 of 88 (permalink) Old 2013-01-03, 06:48 AM
Rookie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 28
I am missing Global, CHCH, OMNI.1, OMNI.2, TVO, CTS, CITY

I am only getting CTV, CTV.Two, and CBC now.

It is extremely frustrating.
jgwhite is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome