Home Media Gallery - Not Working - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 1 (permalink) Old 2009-12-30, 11:02 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Home Media Gallery - Not Working

I have a Pioneer BDP-HD50-K Blu Ray Player with Home Media Gallery hooked to a SMC WEB-N EZ Connect™ N Pro Draft 11n Wireless Access Point/Ethernet Client. The IP configuration on the blu ray player is correct. The LAN led on the blu ray player is glowing. I have configured Windows Media Player v11 running on Windows XP SP3 for shared devices and it sees the blu ray player. I have shared the folders that I want to use with Home Media Gallery but no matter what I try the Home Media Gallery will not read any files on my computer. Please help. Thank you in advance.
quadZmoto is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome