Shaw Gateway: Issues & fixes - Page 14 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #196 of 198 (permalink) Old 2016-02-03, 12:45 AM
Rookie
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 8
I have been updated to software update 7.2.1.15C7XR (XG1v3, Feb 02). The guide response is more acceptable now, and so is typing in a channel number directly. The program content blanks when scrolling (not that I could read it at that speed anyway) but populates quickly when I release the button. I don't need it to be perfect (all I am doing is selecting a TV show to watch or record), so this seems to be a reasonable improvement.
Raven Logics is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #197 of 198 (permalink) Old 2016-07-07, 08:22 PM
Veteran
 
Join Date: Mar 2010
Location: Interior
Posts: 1,796
Just a note that we experienced loss of guide info and then no recording. It may have started with the time being off so recordings were starting late. Anyway called Shaw and got to push the factory reset with a paper clip.
Don't know if others experienced this lately but thought I would mention it.
gzink is offline  
post #198 of 198 (permalink) Old 2016-09-18, 03:26 AM
 
Join Date: Jul 2011
Location: GVR
Posts: 260
I think we might be experiencing the same guide problem. Our guide data ends on Monday at 5pm (less than 2 days of guide data). If nothing changes I expect that after that time we will get no new recordings. We didn't experience any issue with time being off. We have been getting some intermittent problems with loss of signal and no service available messages. I guess I will try the reset option and see if it fixes things.

Update: Reboot did not fix the problem. I looked at the diagnostic menus and saw errors for IP address, account, epg, etc. downloads so the Gateway wasn't able to communicate with Shaw. I called Shaw and they said someone had deleted our Gateway (and portals) from their system!?!? The agent added them back and things should be okay now.
GWNorth is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome