Wind Mobile service in Newmarket - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 2 (permalink) Old 2013-08-16, 08:47 AM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Wind Mobile service in Newmarket

Does anyone have any experience with Wind mobile in the Newmarket area? I travel down the 400 or 404 to Toronto and was wondering about dead spots along the way.
ANTHONYxSOPRANO is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 2013-08-17, 09:03 PM
 
Join Date: Nov 2007
Location: Mississauga, Ontario
Posts: 174
I travel up the 404 most weekends and listen to Internet radio through Wind data plan. Newmarket has good coverage and no dropouts between Richmond Hill and Newmarket. I head up Woodbine from Greens Line and it drops just north of Mount Albert Road.
RustyHD is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome