Dual tuner TiVo & MTS TV - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 2 (permalink) Old 2007-12-27, 03:55 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Dual tuner TiVo & MTS TV

Hi - First timer on the forum and looking for a little insight.

I just got a TiVo and have set it up with my MTS TV. The Tivo instructions are geared toward traditional cable providers (not IP such as MTS). To their credit, MTS tech support was able to help me with a couple of the issues and I have the Tivo working, but only as a single tuner.

Does anyone have the Tivo dual-tuner functionality working with MTS TV and if so, how did you set it up ?
wpg2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 2007-12-27, 08:05 PM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Sharp LC75N8000U, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 9865
Posts: 56,333
The second tuner can only work on analogue cable, so I think you're out of luck with your IP provider since I assume it needs a STB. Plenty of similar discussions if you search from TiVo on this site.

57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome