Fibe TV Audio Issue - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 1 (permalink) Old 2017-11-27, 10:48 AM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Thumbs down Fibe TV Audio Issue

I have a HomeHub2K with a PVR and 3 wireless receivers. The audio on the PVR or receivers keeps cutting out for a second or two every 3-5 minutes. I have rebooted everything in the path multiple times and it keeps happening. The PVR is connected to the HH2K over coax but I tried ethernet and get the same issue. Any ideas?
ipsection is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome