Bell Fibe TV app - Page 11 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 7Likes
Reply
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #151 of 156 (permalink) Unread 2019-03-01, 10:39 AM
 
Join Date: Jan 2014
Location: Ottawa
Posts: 53
For Chromecast, you need to be connected to your unlimited Bell WI-FI...

https://support.bell.ca/tv/channels/...ults_TitleLink
control is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #152 of 156 (permalink) Unread 2019-03-01, 10:41 AM
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 90
Has anyone tried it from an outside their home Bell network to confirm it is locked this way?
I noticed this the other day when I went to record something on the Fibe App but haven't had the chance to test and play with it yet.
mgut is online now  
post #153 of 156 (permalink) Unread 2019-07-05, 09:46 AM
Rookie
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 11
To anyone who uses the Bell Fibe TV app - are Silver Screen Classics HD (ch.1337) and MyTv Buffalo (ch.1293) showing up as "not authorized"? I am able to view the respective channels no problem on my receivers, but via the TV app it is giving me issues.
Dayz95 is offline  
 
post #154 of 156 (permalink) Unread 2019-07-05, 11:41 AM
Moderator
 
Join Date: Aug 2005
Location: Winnipeg, MB
Posts: 15,215
@Dayz95 both those channels are licensed for "at home" live viewing only. Are you sure your device is using your Bell Fibe internet connection? Here is the list of channels and how each is available - click "View all channels."

https://www.bell.ca/Fibe-TV/Fibe-TV-App
Dr.Dave is offline  
post #155 of 156 (permalink) Unread 2019-07-05, 12:31 PM
Rookie
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Greetings from new member forum post. I'm a recent Bell ON FTTH internet and fibe tv subscriber.

I'll post my user frustration with Bell tech support, Home Hub 3000 reliability & Fibe TV 2505 wireless performance when I have more time.

Can anyone tell me how to enable surround sound running the Bell tv app on Apple tv? All content sources are PCM 2.0.

I can't find any option in the Bell app settings unlike the Fibe Wireless Receiver 2505 settings.

Appreciate any advice.

Greg
xinu is offline  
post #156 of 156 (permalink) Unread Today, 01:09 PM
 
Join Date: Dec 2006
Location: SW Ontario
Posts: 103
Pause Live TV

Not sure if anyone else has received this app feature yet but I do seem to get them early. The new feature provides PVR like features (Pause, FF, REW) when watching live TV in the Fibe app. This new feature is great for me since I watch a lot of live TV on the app. I've had it enabled for roughly a week and it works great.

My Android app hasn't been updated since August so it appears that the new feature is already built in and only needs to be activated by Bell. So if you don't have it now, it should appear fairly soon.
LesE is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome