FreeRange TV discussion - Page 4 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #46 of 51 (permalink) Old 2019-05-31, 05:28 PM
Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Location: Toronto - Rogers 8300HD PVR
Posts: 3,608
I have no problem casting from my Android to various devices - such as Roku ... I've never tried a physical connection.
nfitz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #47 of 51 (permalink) Old 2019-05-31, 08:05 PM
 
Join Date: Apr 2012
Location: Nova Scotia
Posts: 742
It seems to be the physical connection that causes the problems and according to their web page is impossible. But I have found that many "digital minds" on this Forum have often figured out "legal" ways around the difficulties.
NovaMan is online now  
post #48 of 51 (permalink) Old 2019-06-09, 10:42 PM
Rookie
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 9
Is there any info or news about Shaw allowing the access of Centre Ice on Free Range TV in the future? I really want to switch from Bell to Shaw Direct but that is biggest reason I wont. I work on the road lots away from home. With the Bell App I can access the Centre Ice Channels I pay for. Hopefully they change it in the future before next season.
Frac Master is offline  
 
post #49 of 51 (permalink) Old 2019-06-17, 08:09 PM
Rookie
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 30
It's been something like 2 months + that freerange app stoped working , should i call them or not ?
doughboy2430 is online now  
post #50 of 51 (permalink) Old 2019-06-18, 09:37 AM
 
Join Date: Sep 2013
Location: Shaw Direct Product Development Lead
Posts: 127
Depends on what's not working - are you able to login? If so, do some functions work while others don't? Have you tried uninstalling and reinstalling?
k801809 is offline  
post #51 of 51 (permalink) Old 2019-06-18, 04:07 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2019
Location: Toronto
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by k801809 View Post
Depends on what's not working - are you able to login? If so, do some functions work while others don't? Have you tried uninstalling and reinstalling?
I tried logging in yesterday to watch the Raptors parade, hit all channels and could only get Cottage TV???
jcwrmm is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome