VOD Problems Recently - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 1 (permalink) Old 2015-01-02, 04:09 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 11
VOD Problems Recently

Noticed over the past couple of weeks that whenever I tune to VOD that all program entries on the left side of the screen are ghosted and say "Subscription Required". I've used this service many times so I know it should work. Upon phoning I was told their senior techs would investigate and fix (they haven't). Called back again and was told they have a known issue and are working on it but because of the holidays they would be delayed.
Anyone else having an issue?
Johnny792 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome