Shaw Direct Channel Discussion Thread - Page 75 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 199Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1111 of 1124 (permalink) Old 2019-11-11, 01:01 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 11
Nah! don't want no national lineup! Classic looks pretty good again now that've removed all the "this channel has moved" channels. I switched twice to the National Lineup and both times lost access to Starz on VOD but was fortunately able to switch back to Classic. I'm going to hold out now as long as they allow me to keep my classic lineup.
cmiller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1112 of 1124 (permalink) Old 2019-11-17, 10:54 AM
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hepworth Ontario
Posts: 104
Question ABC East still video

This morning Sunday Nov 17, 9:45am EST

ABC East HD on Classic has a still picture advertising Crime Stoppers.

NO audio. All other channels ok. Did a refresh with no change.

10:15am Problem cleared up.

Last edited by ronycoca; 2019-11-17 at 11:29 AM. Reason: ok now
ronycoca is offline  
post #1113 of 1124 (permalink) Old 2019-11-17, 01:28 PM
 
Join Date: Dec 2001
Location: Calgary/Mesa
Posts: 422
10:30 mountain time works fine (ch 231 national lineup)
mellaby is offline  
 
post #1114 of 1124 (permalink) Old 2019-11-25, 12:18 PM
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hepworth Ontario
Posts: 104
Ok I now have the New National Channel Lineup - Alphabetical and Numerical versions.

Is there any way to just print my subscriptions? With some channels that I do not watch deleted?

I can do this in MENU for my onscreen guide, but for the time being I would like a print out.
ronycoca is offline  
post #1115 of 1124 (permalink) Old 2019-11-25, 02:17 PM
 
Join Date: Sep 2013
Location: Shaw Direct Product Development Lead
Posts: 178
An agent can pull that for you if you chat in or call - you can also PM me your account number and I can send you one!
RuralRouter likes this.
k801809 is offline  
post #1116 of 1124 (permalink) Old 2019-12-04, 06:31 PM
Rookie
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
When do we get CNBC in HD? All of the other US news channels are in HD.
Jocasta1 is offline  
post #1117 of 1124 (permalink) Old 2019-12-04, 06:34 PM
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ottawa, heart of corruption
Posts: 454
I'm getting it. You should be. 261.

... Mike
MikeDRiley is offline  
post #1118 of 1124 (permalink) Old 2019-12-04, 06:51 PM
Rookie
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Quote:
Originally Posted by MikeDRiley View Post
I'm getting it. You should be. 261.
I get CNBC at 261 but it isn't in high definition. All of the channels around it like CNN, HLN, MSNBC, Fox News, BBC World News etc are all in HD.
Jocasta1 is offline  
post #1119 of 1124 (permalink) Old 2019-12-04, 08:19 PM
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ottawa, heart of corruption
Posts: 454
I'm not sure how that's possible; has to be something in the receiver hardware settings. There are people more knowledgeable about that here than me.

... Mike
MikeDRiley is offline  
post #1120 of 1124 (permalink) Old 2019-12-04, 09:19 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, Ontario
Posts: 1,469
CNBC is still in Std Def on Shaw Direct. I was told it wouldn't happen this year. Probably in the spring when the last of the remaining Std Def channels go HD where an HD version is available. So mostly everything except Fashion Television.

LONSat
LONSat is offline  
post #1121 of 1124 (permalink) Old 2019-12-04, 11:45 PM
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ottawa, heart of corruption
Posts: 454
Well, I sure missed that. I flicked over to the channel; didn't even realize it was SD. Apologies.

... Mike
MikeDRiley is offline  
post #1122 of 1124 (permalink) Old 2019-12-06, 09:43 AM
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hepworth Ontario
Posts: 104
Lost NTV - Canada's SuperStation

Cannot find NTV, the SuperStation from Newfoundland. Is it gone?
ronycoca is offline  
post #1123 of 1124 (permalink) Old 2019-12-06, 11:18 AM
 
Join Date: Apr 2012
Location: Nova Scotia
Posts: 778
I still have it at channel 112. You are in Ontario, so you probably have to pay extra for Atlantic Canada. Do you get 111, CBC NFLD or 104 CTV2 Atlantic ? If you do, call SD and have NTV reactivated on your receiver.
NovaMan is offline  
post #1124 of 1124 (permalink) Old 2019-12-06, 02:55 PM
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hepworth Ontario
Posts: 104
Ok, not sure why I lost them. but they are back. Thanks
stephimoe and NovaMan like this.
ronycoca is offline  
Reply

Tags
cw network , hd channels , new channels , shaw direct , superstations , wgn

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome