Shaw Direct Channel Discussion Thread - Page 73 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 196Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1081 of 1113 (permalink) Old 2019-10-15, 11:39 AM
 
Join Date: Oct 2008
Location: tarana
Posts: 1,173
Yes, I know - that’s why I thought they’d put them together. After watching the ‘kids’ version for a day - sorry, it seems stupid to separate them. Taylor Swift is Taylor Swift. I’d move Juicebox. In six months, it will be interesting to get some Nielsen numbers on the two ‘locations’.
tvmaster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1082 of 1113 (permalink) Old 2019-10-16, 12:08 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, Ontario
Posts: 1,459
Unless there is a surprise HD addition CTV2 Alberta launched today as the last HD addition for 2019.
Fashion TV Std Def also launches on G1.

As a side note the 5xx series receivers are no longer supported as their channel maps have been decommissioned and they will not even receive the few Bell Media Std Def signals left on Anik F1R

LONSat
LONSat is online now  
post #1083 of 1113 (permalink) Old 2019-10-16, 02:47 PM
Veteran
 
Join Date: Aug 2003
Location: Hamilton
Posts: 4,146
Is everyone pretty much on the national line-ups now?
NovaMan likes this.
bigoranget is offline  
 
post #1084 of 1113 (permalink) Old 2019-10-16, 04:27 PM
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 170
""""As a side note the 5xx series receivers are no longer supported as their channel maps have been decommissioned and they will not even receive the few Bell Media Std Def signals left on Anik F1R"""

My DSR 505 still has TSN and TSN 2 working like a champ. Guide is Classic line up still .
stephimoe is offline  
post #1085 of 1113 (permalink) Old 2019-10-16, 07:17 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, Ontario
Posts: 1,459
@stephimoe not sure why but @k801809 indicated that today would be the end for the 500 series. Perhaps it will happen once the security keys cycle.

I do have a question for @k801809 though CTV2 HD Alberta is there if I enter the number directly but it doesn't show in the guide. If I look in settings it is greyed out like it is unsubscribed. It doesn't seem to be configured quite right.
stephimoe likes this.

LONSat
LONSat is online now  
post #1086 of 1113 (permalink) Old 2019-10-17, 11:50 AM
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 508
I like it.

Quote:
Originally Posted by bigoranget View Post
Is everyone pretty much on the national line-ups now?
RuralRouter is offline  
post #1087 of 1113 (permalink) Old 2019-10-17, 01:49 PM
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 170
Quote:
@stephimoe not sure why but @k801809 indicated that today would be the end for the 500 series. Perhaps it will happen once the security keys cycle.
TSN remained while I had left it on that channel, I turned the channel late last night, and when I went back ....IT was gone...no channel, no signal...nothing. wonder if I had left it there how long it would have stayed lit up.

Oh well.

Last edited by 57; 2019-10-17 at 02:41 PM. Reason: Fixed Quote Syntax
stephimoe is offline  
post #1088 of 1113 (permalink) Old 2019-10-17, 02:08 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, Ontario
Posts: 1,459
It probably would have gone regardless of what you did. They were probably updating the maps for the 600 and 800 series first for the last round of 2019 changes yesterday first thing. The 500 series changes (drops) probably happened later in the day.
stephimoe likes this.

LONSat
LONSat is online now  
post #1089 of 1113 (permalink) Old 2019-10-20, 07:32 AM
Rookie
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by bigoranget View Post
Is everyone pretty much on the national line-ups now?
I'm not. I'm starting to think it may not happen as I don't have the triple lnb.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Bill_Mead is offline  
post #1090 of 1113 (permalink) Old 2019-10-20, 09:35 AM
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 508
Have you performed a soft restart of your receiver; i.e. press and hold the power button until something happens on screen or on the receiver?

Sent from my Western Electric model 500
RuralRouter is offline  
post #1091 of 1113 (permalink) Old 2019-10-21, 12:58 AM
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 170
Quote:
I'm not. I'm starting to think it may not happen as I don't have the triple lnb.
Same for me

Last edited by 57; 2019-10-21 at 10:31 AM. Reason: Fixed Quote Syntax
stephimoe is offline  
post #1092 of 1113 (permalink) Old 2019-10-21, 10:32 AM
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, Ontario
Posts: 1,459
I was told there is a National Channel map for Quad LNBs you may just be later in the conversion process.

LONSat
LONSat is online now  
post #1093 of 1113 (permalink) Old 2019-10-21, 12:00 PM
 
Join Date: Sep 2013
Location: Shaw Direct Product Development Lead
Posts: 174
Quote:
Originally Posted by LONSat View Post
@stephimoe not sure why but @k801809 indicated that today would be the end for the 500 series. Perhaps it will happen once the security keys cycle.

I do have a question for @k801809 though CTV2 HD Alberta is there if I enter the number directly but it doesn't show in the guide. If I look in settings it is greyed out like it is unsubscribed. It doesn't seem to be configured quite right.
@LONSat - I'll take a look at the Guide for CTV2 AB HD - you have access to the signal though when you tune, right?

Automatic conversions to the national lineup are paused just briefly until November - we only targeted customers with an email address registered so we could easily notify. Customers without an email are trickier to get a hold of so it takes a bit of time to coordinate. I would recommend opting in, though!
k801809 is offline  
post #1094 of 1113 (permalink) Old 2019-10-21, 12:12 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, Ontario
Posts: 1,459
@k801809 I haven't checked in the last couple of days but yes if I directly input the number it tunes in. It doesn't appear in my guide and is dimmed out if I look at channels to hide or show in my guide as if it is not subscribed. I did a front panel reset when it first happened and that didn't fix things.

LONSat
LONSat is online now  
post #1095 of 1113 (permalink) Old 2019-10-22, 06:15 PM
Veteran
 
Join Date: Jun 2002
Location: Edmonton
Posts: 1,935
This channel also does not show in my guide.

Another issue is that CP24 shows in my guide but the channel message is "unsubscribed". I don't understand why a channel would show in the guide if it is "unsubscribed".
starchoice is offline  
Reply

Tags
cw network , hd channels , new channels , shaw direct , superstations , wgn

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome