Fireplace Channel Music - Page 2 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #16 of 27 (permalink) Old 2015-12-05, 11:41 AM
 
Join Date: Oct 2008
Location: tarana
Posts: 1,175
I actually prefer a no-music version. Is 949 on G1 to your knowledge? The only one I get is 990, and it's SD, as well as 299
NovaMan likes this.
tvmaster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 27 (permalink) Old 2015-12-05, 01:11 PM
Moderator
 
Join Date: Aug 2005
Location: Winnipeg, MB
Posts: 15,540
Quote:
Originally Posted by NovaMan View Post
949 is the Fire Log...but no music on it just the crackling fire and glow of burning flames.. :-)
Did you try the DVS trick in post 1?
Dr.Dave is offline  
post #18 of 27 (permalink) Old 2015-12-05, 09:25 PM
 
Join Date: Apr 2012
Location: Nova Scotia
Posts: 777
Quote:
Originally Posted by Dr.Dave View Post
Did you try the DVS trick in post 1?
Yes, that's why I re-posted this thread. It's not working this year, yet...
Leafs13 likes this.
NovaMan is offline  
 
post #19 of 27 (permalink) Old 2015-12-06, 06:57 PM
 
Join Date: Apr 2012
Location: Nova Scotia
Posts: 777
Quote:
Originally Posted by tvmaster View Post
I actually prefer a no-music version. Is 949 on G1 to your knowledge? The only one I get is 990, and it's SD, as well as 299
That is the beauty of the DVS trick...you can have your pick of a crackling fire or music.
NovaMan is offline  
post #20 of 27 (permalink) Old 2015-12-13, 03:13 PM
 
Join Date: Jul 2006
Location: VancouverBC/PV Shaw Sat 600-630 Cable Internet, Telus Landline, Rogers PayGo, Bell Mobility, Netflix
Posts: 468
990 for old lineup. Also 299, 407
kcowan is offline  
post #21 of 27 (permalink) Old 2015-12-14, 06:15 AM
 
Join Date: Oct 2008
Location: tarana
Posts: 1,175
thanks....all SD 😕
tvmaster is offline  
post #22 of 27 (permalink) Old 2015-12-18, 10:09 PM
 
Join Date: May 2008
Location: Milton
Posts: 721
Question Stingray Christmas music

Is there a Stingray Christmas music station on Shaw Direct during the holidays? There was always limited time Christmas channels on Galaxie and the other old music service on Shaw Cable.
jokeDR is offline  
post #23 of 27 (permalink) Old 2015-12-19, 08:15 AM
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 70
Channel 941 - listening to it right now.
Iceman31 is online now  
post #24 of 27 (permalink) Old 2015-12-21, 03:01 AM
 
Join Date: May 2008
Location: Milton
Posts: 721
strange, I only get up to ch. 940.
jokeDR is offline  
post #25 of 27 (permalink) Old 2015-12-21, 08:47 AM
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 194
Quote:
Originally Posted by jokeDR View Post
strange, I only get up to ch. 940.
If you have a 6XX receiver, there's a bug in the firmware that was introduced with the last update. Whenever they add free previews, it removes some of the PPV or radio channels from the guide listings. When the free previews finish, it adds the PPV / radio channels back into the guide listings.

In my case, I currently only have one HD PPV channel showing in the guide (mostly due to all the French free previews). I can still select the rest by number, and through the PPV menu, but they don't show in the listings. Perhaps you can go through the audio menu or just select 941 by number to see if it works? If not, perhaps re-hit your receiver.

I have noted this to SD and they say they are working on it, but that was at least a couple of months ago.
CrispyPotato is offline  
post #26 of 27 (permalink) Old 2015-12-21, 12:45 PM
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tumbler Ridge B.C.
Posts: 409
jokeDR When you are watching any channel punch in those #s for that music channel and it should come up for you. If you go through the guide they won't show up,I have the same issue with my 600 and 605. I see the above explains it as well.
sawguyg is offline  
post #27 of 27 (permalink) Old 2015-12-22, 08:17 PM
 
Join Date: May 2008
Location: Milton
Posts: 721
Thank you. I actually tried punching in ch.941 on the remote previously but it didn't work. I just tried it again and... now it works! Thanks for the heads up.

I have the 630 receiver.

add- channels 941 and 942 are now showing on the guide. weird.

Last edited by jokeDR; 2015-12-22 at 08:22 PM. Reason: add info
jokeDR is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome