Losing HD channels random - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 6 (permalink) Old 2013-12-06, 12:53 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Location: Baja BC
Posts: 1,130
Losing HD channels random

Hi the other night we dialed by FOX HD I think West but Im not positive and then we came back a few minutes later and it was gone and the Shaw rcvr said no signal. Now tonite its fine but NBC West is gone. I have a spredsheet it says NBC HD West is the same xpdr as ABC West HD which is fine. Is there a way on Shaw to see what xpdr you're on? All I can find is the instalation stuff that says signal strength and satellite but not xpdr.

Can someone tell me for sure if NBC and ABC are on the same xpdr and if not whose on the xpdr with NBC so I can try those channels? Has any body else seen channels just come and go random?
Bayguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 2013-12-06, 01:17 AM
Moderator
 
Join Date: Feb 2005
Location: Calgary, AB
Posts: 4,471
Transponder info here:
http://www.shawbroadcast.ca/Content/...nnelCharts.htm

All the following are on the same F2-T8 transponder:
517 290 800 CBS Seattle HD CBSWHD 1 1 V Nat F2 T8
517 289 801 NBC Seattle HD NBCWHD 2 1 V Nat F2 T8
517 295 802 ABC Seattle HD ABCWHD 3 1 V Nat F2 T8
517 807 803 Odyssey SD ODSY 33 1 V Nat F2 T8
517 556 804 The Pet Network SD PET TV 42 2 V Nat F2 T8

When it comes to humility, I am the greatest!
magnet is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 2013-12-06, 03:00 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Location: Baja BC
Posts: 1,130
Thank you magnet!

Now NBC and ABC are there but not CBS!! I have a green square on the sat signal box for that channel but no signal! Very confusing!!

10 mins later--now CBS is back it looks like their all there!
Bayguy is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 2013-12-11, 09:58 AM
Rookie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
i have been having the same problem and it is very frustrating. especially when the wife sets a recording on a hd channel and it dosnt work. this has been happening for the last couple weeks here and both me and the wife are almost to our limit
BIGSteve is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 2013-12-18, 03:07 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Location: Baja BC
Posts: 1,130
Hi BigSteve yes its very wierd, they're all ok tonite but a couple of nites ago we didn't get CBS East. I saw another thread some body with a 630 rcvr but we have a 605 so it isn't the rcvr.
Bayguy is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 2013-12-20, 12:13 PM
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 629
I just had this problem this week, on Sunday. I was recording Survivor finale on CBS east. The rcvr showed no signal. The show didn't record. I have it set to record on both my PVRs. One recorded 45mins before cutting out (even though the recording showed 2hrs) and the other didn't record anything at all. So I set up a recording for the 3hr time shift scheduled on CBS west. Both PVRs recorded 2hrs worth but neither recording worked when accessed to watch. All other channels were working fine and I was recording a hockey at 8pm EST as well and that one was just fine. Very upsetting.
d_source is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome