anyone else's clock change by 2 hours? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 8 (permalink) Old 2009-03-08, 01:15 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: sunshine coast, bc
Posts: 107
anyone else's clock change by 2 hours?

Hi all, I am on the west coast and when the time changed for DST, my 505 changed by 2 hours instead of one. how do I change it back? I looked in the system set up for time zone, but, I think it is SC controlled.
4issquared is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 2009-03-08, 01:29 PM
Veteran
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,995
Try resetting the receiver, it that doesn't work, you'll have to call customer service.
TJ77 is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 2009-03-08, 01:34 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: sunshine coast, bc
Posts: 107
Thanks, that's the first thing I tried. Will try resetting receivers from SC site before getting in the phone queue. thanks again.
4issquared is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 2009-03-09, 10:28 AM
Veteran
 
Join Date: Jan 2006
Location: GTA IV
Posts: 1,768
Mine was two hours ahead as well.

I kind of remember that happening last year as well, and it cleared up on it's own... Or am I making that up?

Long live the console war! Buy 'em all! Just don't give Sony any of your Personal info!
Dioneo is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 2009-03-09, 05:27 PM
 
Join Date: Aug 2005
Location: Cornwall, PEI
Posts: 76
Mine kept switching an hour ahead and back all day yesterday. Looks ok so far today.
brigort is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 2009-03-10, 01:59 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: sunshine coast, bc
Posts: 107
Thumbs up RESOLVED

I resent my channel information from the SC website and it cleared up 15 min. later. Thanks for the replies.
4issquared is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 2009-03-10, 05:11 PM
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 30
I tried multiple resets. Finally called *Choice. It took a 30 minute phone call for them to reset it at their end.
snowbear is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 2009-03-12, 12:12 PM
Veteran
 
Join Date: Jan 2006
Location: GTA IV
Posts: 1,768
Like last year, the problem fixed itself for me.

Long live the console war! Buy 'em all! Just don't give Sony any of your Personal info!
Dioneo is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome