Residential Telecommunications Infrastructure Standard - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 3 (permalink) Old 2019-04-08, 09:03 PM Thread Starter
Veteran
 
Join Date: May 2009
Location: Mississauga
Posts: 7,846
Residential Telecommunications Infrastructure Standard

I came across this today:
TIA-570-B

I haven't lost my mind. It's around here...somewhere...
JamesK is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 2019-04-09, 11:33 AM
Veteran
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4,485
That is awesome. I am glad I did this to my parents house 15 years ago, not to the exact extent of this document but as best as I could at the time
17671 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 2019-04-09, 11:56 AM
Veteran
 
Join Date: Jun 2011
Location: 43° N, 81.2° W
Posts: 7,794
Nice document and a move in the right direction. Unfortunately, it's not mandatory and can be ignored by builders unless all or part of it is incorporated into law.
ExDilbert is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome