TSN2 on 403 & 848 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 01:10 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 30
TSN2 on 403 & 848

Just checked the guide after midnight (CDT) and there it was - TSN2HD on 848! And TSN2 on 403. Not sure about the programming but at least it's in the guide. Enjoy!
METEO is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 01:33 AM
Guest
 
Join Date: Nov 2002
Location: Vancouver, BC
Posts: 152
Yep, I've got them too. Looks like TSN2 is on Bell.
Shednblues is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 01:41 AM
 
Join Date: Dec 2004
Location: Saskatchewan
Posts: 957
Noticed them listed under the channels available on the website earlier tonight. Good to see them avaliable now.
markb is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 09:06 AM
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
TSN 2 - Now on Bell TV

TSN2 is now on BellTV.

SD - Channel 403
HD - Channel 848

For more discussion about which providers carry TSN2 see:


To discuss what's on TSN2 see






Last edited by Kloraff; 2008-09-13 at 11:32 AM. Reason: fixed typo
hugh is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 02:15 PM
 
Join Date: Sep 2006
Location: Winnipeg
Posts: 98
On my 9200 I don't get 403. All my other receivers it is there. Tech support didn't help. Anyone else having this issue?
tvme is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 03:10 PM
 
Join Date: Jul 2002
Location: Toronto/Thornhill
Posts: 254
Legacy package

TVMe if you happen to be on the old legacy package you do not always get the free previews I could not get Showtime and Natgeo because they did not have it there.
I do not know what the situation with TSN2 perhaps you have to subscribe to TSN to get it.
I do not have tsn 2

Last edited by jft436; 2008-09-13 at 03:26 PM.
jft436 is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 2008-09-13, 05:14 PM
 
Join Date: Sep 2006
Location: Winnipeg
Posts: 98
I called again and they disabled and re-activated my smart card. Now it works.
tvme is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 2008-09-16, 11:15 PM
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 77
Is TSN-A (TSN Alternate) on 402 gonna go away now?
menzel is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 2008-09-17, 01:53 PM
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
Please see sports programming forum for TSN2 discussions both programming and availability



hugh is offline  
Closed Thread

Tags
belltv , tsn2

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome