Transponder 08 missing? - Page 2 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #16 of 17 (permalink) Old 2008-01-03, 08:29 PM
Veteran
 
Join Date: Feb 2007
Location: Longueuil, South Shore of Montreal, Quebec
Posts: 2,654
Signal on transponder 08 is 81% here...

I answer based on what I learned when I was working at BEV...it's possible that somethings have changed since then
Ex Agent EV is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 17 (permalink) Old 2008-01-06, 05:26 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sunshine Coast, BC Sony 52W4100, 9242, 9241
Posts: 17
Today I was able to try and adjust the dish. I now have transponder 8 back at >65% and #11 was near 100%. I also put on the DPP Twin LNB and all is working fine even for Sat at 82.

Now all I need is an HD receiver and TV.

Thanks for the help and suggestions.

Garry
ehmang is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome