Not seeing special combo channels - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 3 (permalink) Old 2011-07-24, 12:05 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Not seeing special combo channels

Does anyone know why I would loose channels on my receiver @ secondary location ? I'm using Bell (with South Asian combo) which works fine @ primary but not @ secondary, as I'm seeing every other channel but South Asian channels.

note:
@primary : I've signals for both 82 and 91
@secondary: I've signals for 82 only

The two receivers does not with same location ID :-)
I tried hooking secondary receiver to primary location and it works fine.

Weird !!!
anshp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 2011-07-24, 12:43 PM
Rookie
 
Join Date: Jul 2008
Location: North of the GTA
Posts: 10,006
Bell did announce that they were moving all SD Channels from 82 recently, I thought it was in August, maybe they started moving them sooner.

EDIT;

Just read this thread;

http://www.digitalhome.ca/forum/show...6&postcount=51

Looks like Bell moved them already.
Pinza is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 2011-07-24, 03:49 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Thanks. It worked !!!
anshp is offline  
Reply

Tags
bell sat

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome