Remote code for StarChoice PVR - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Shaw Direct (formerly Star Choice)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2008-06-06, 09:28 PM   #1
cdnman1
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 66
Thumbs down Remote code for StarChoice PVR

The 5 digit remote code for starchoice receivers is not listed in the 606's code list.

Does anyone know the code that will work?

Thanks
cdnman1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2008-06-06, 09:38 PM   #2
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Panasonic TCP65S1, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 8300-eHDD
Posts: 52,164
Default

Most times people do it the other way around - use the *C remote to control some of the functions of the AVR. Or they get a Harmony remote which can control any IR equipment.
__________________
57's Optimization Services (Home Theatre Optimization) . . . . 57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
Old 2008-06-07, 12:40 PM   #3
cdnman1
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 66
Thumbs down Remote code for StarChoice PVR

I just bought an Onkyo TX-RS606 receiver. It has a great remote and I've been able to program my TV and my DVD.

There was no codes in the manual for StarChoice satellite receivers or even Motorola satellite receivers.

I tried the codes for Motorola cable set top boxes without success.

Does anyone know the 5 digit code that might work?

Thanks in advance.

Last edited by 57; 2008-06-07 at 02:26 PM. Reason: Threads merged.
cdnman1 is offline  
Old 2008-06-07, 01:24 PM   #4
classicsat
Veteran
 
Join Date: Nov 2003
Location: Kincardine ON.
Posts: 4,244
Default

Try General Instruments satellite codes.

If it is a UEIC remote, the code would be 0869 (preceding by a zero, oe whatever digit signifies satellite).
classicsat is offline  
Old 2008-06-13, 10:36 AM   #5
cdnman1
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 66
Default

Thanks. I tried those codes without success. Anyone else have an idea?
cdnman1 is offline  
Old 2008-06-14, 11:56 AM   #6
NXX
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Default

Quote:
Thanks. I tried those codes without success. Anyone else have an idea?
Why yes, yes I do.

Try these Motorola codes.

0014, 0276, 0476, 0810, 1106, 1187, 1254, 1376, 1540.

*edit* Also, aside from that, I believe there is a 5 digit code for the receivers to program the 2 in 1 Polaris remote. I didn't see it on the manual for the remote however I know it's listed on the internal company website. You can call in to grab that, or when I get home from work I'll post it for you.

Good Luck!

Last edited by NXX; 2008-06-14 at 02:43 PM. Reason: Added some information
NXX is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 07:51 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.