Video and Audio problems on 3 channels, same QAM Freq. - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Rogers Communications > Rogers Cable TV

Digital Home Helpful Information

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-03-24, 10:28 PM   #1
new2digital
 
Join Date: May 2005
Location: Woodstock, ON (Rogers Cable, SA8300HD, Pioneer PDP4270HD)
Posts: 47
Default Video and Audio problems on 3 channels, same QAM Freq.

As of 2 or 3 days ago, we are getting video and audio breakup, macro-blocking and freezes on 3 channels that are on QAM Freq 765 MHz. Checking our primary set, diagnostics show no errors and the levels are fine. Level is 4 dBmV and S/N 37 dB. In the past, these problems have usually occurred when the level dropped to around -5 and the S/N around 30-32. But then, the diagnostics showed Errors (Corr Bytes, Uncor Blks > 0). Not so now. It seems to happen in the morning between 7AM and 9AM and in the evening.
The mess shows up on both our sets ... primary is a plasma on an 8300HD, the other an LED on a 4642.
The 3 channels are 522, 523 and 524 which are ABC, NBC and CBS from Buffalo ... channels that we watch a lot, particularly when there is no Cdn channel carrying the same program.
We are in Woodstock, Ontario. Anyone else seeing a similar problem?

Last edited by new2digital; 2012-03-24 at 10:31 PM. Reason: Expanded Title
new2digital is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 05:30 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.