itunes download - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Consumer Electronics and Home Computing > Portable Electronics: Digital Cameras, Camcorders, ebook Readers, iPods, MP3 Players and GPS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-03-14, 12:48 PM   #1
boaddict
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 58
Default itunes download

im trying to download itunes, it says i have sucessfully downloaded it but then when i go to open it i get itunes software agreement, when i click agree. it disapears and nothing happens.


any suggestions?
boaddict is offline   Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-03-14, 01:19 PM   #2
DSgamby
Veteran
 
Join Date: Feb 2006
Location: Thunder Bay, Ontario
Posts: 4,611
Default

What Operating System do you have?
DSgamby is online now   Quick reply to this message
Old 2012-03-14, 01:49 PM   #3
boaddict
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 58
Default

windows 7
boaddict is offline   Quick reply to this message
Old 2012-03-14, 01:50 PM   #4
DSgamby
Veteran
 
Join Date: Feb 2006
Location: Thunder Bay, Ontario
Posts: 4,611
Default

Are you running as an Admin?

EDIT: Found this at another forum

Answer:
1. On the Start menu, click Control Panel.
2. Click "Hardware and Sound" in Control Panel Home then click Personalization.
Alternately, in the Classic View of Control Panel, click Personalization.
3. Click Display Settings.
4. Select a resolution that is higher than 1024 x 640 and is supported by the display by adjusting the slider.
5. Click OK.
6. Your screen may flash briefly and you may see a message asking you to confirm the settings. Click Yes if the image on screen looks normal. Note: If the screen looks dark or distorted, wait 15 seconds for the screen to revert to it's previous state.

Last edited by DSgamby; 2012-03-14 at 01:56 PM. Reason: Found info on the problem. Hopefully
DSgamby is online now   Quick reply to this message
Old 2012-03-14, 05:19 PM   #5
boaddict
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 58
Default

that didnt work for me either but ty.

so i downloaded the version i had b4 now it says "the i tunes application could not be opened. you do not have enough access privileges for this operation."

any ideas
boaddict is offline   Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 08:04 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.