Actiontec V1000H ROOT LOGIN? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Telus > Telus High Speed Internet and Home Phone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-01-09, 11:38 PM   #1
amorak
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 43
Default Actiontec V1000H ROOT LOGIN?

I need QOS access, can anyone assist?
amorak is offline   Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-01-10, 03:20 AM   #2
SomethingMore
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary
Posts: 138
Default

Me too, please!
I LOVE my Telus service thus far (thanks Wiremonkey for the help before my installation, by the way!), but I would like to change the DNS settings on the router.
SomethingMore is offline   Quick reply to this message
Old 2012-01-10, 04:09 PM   #3
staeit
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 48
Default

Changing the DNS on your router will result in the loss of your TV signal. Hence why it is blocked
staeit is offline   Quick reply to this message
Old 2012-01-10, 11:46 PM   #4
SomethingMore
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary
Posts: 138
Default

Not true at all. I managed to get the root password on another forum. I changed both the primary DNS and secondary DNS. My wife was watching TV the entire time, and it didn't get interrupted.
SomethingMore is offline   Quick reply to this message
Old 2012-01-13, 03:23 PM   #5
Rocky1965
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Default

Hi something is it possible to get that info from you I just got the actiontec yesterday and find the telus restrictions on it very annoying.
Rocky1965 is offline   Quick reply to this message
Old 2012-03-12, 09:20 PM   #6
cbriggs77
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default !

I would love this information too please! someone please PM me the v1000h root login information. much luv.

-Vancouver.
cbriggs77 is offline   Quick reply to this message
Old 2012-03-13, 01:31 AM   #7
dtvinvictoria
 
Join Date: Jul 2008
Location: Victoria BC
Posts: 386
Default

I would also greatly appreciate it if someone could PM me the login info for the Actiontech, In the future I may need to go back to that modem and having that info would be fantastic!
__________________
Motorized 90cm/AzBox Elite HD/MicroHD for Ku FTA; CM-4228HD for OTA; Bell TV
dtvinvictoria is offline   Quick reply to this message
Old 2012-03-20, 01:19 AM   #8
mohsinkhan35
Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by dtvinvictoria View Post
I would also greatly appreciate it if someone could PM me the login info for the Actiontech, In the future I may need to go back to that modem and having that info would be fantastic!
If you get the info, can you please pm me as well :P
mohsinkhan35 is offline   Quick reply to this message
Old 2012-03-21, 07:11 PM   #9
cbriggs77
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default

need root password PLEASE! PM ME ASAP

Im on .55 fw.
cbriggs77 is offline   Quick reply to this message
Old 2012-03-22, 02:16 PM   #10
dreckis604
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 11
Default

try one of these


root – f1ckl3
tech – t3lu5tv
dreckis604 is offline   Quick reply to this message
Old 2012-04-18, 12:53 AM   #11
faq
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default

thanks dreckis604 for sharing. tech one did works but not the root one , I am on 0.55 firmware. If you login as tech you still don't have access to QOS menu .
faq is offline   Quick reply to this message
Old 2012-06-12, 07:07 AM   #12
dnaking
Rookie
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default

I'm also in need of a root password for the telus V1000H. Could anyone pm it to me?
dnaking is offline   Quick reply to this message
Old 2012-07-01, 04:32 PM   #13
intrepi
Rookie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Default Reply to USER NAME

The default user name I have is admin not sure what the default password is but you could leave it blank or try telus or telus123.
intrepi is offline   Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 05:58 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.