Lost all channels since firmware upgrade - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Shaw Communications > Shaw Cable HD tuner and HD PVR Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2011-09-06, 10:08 PM   #1
split_tail
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3
Default Lost all channels since firmware upgrade

Firmware was apparently upgraded overnight on my DX3200. Now I have zero channels. can't even get through to customer service. Busy signal. Seems to me when I roll out updates for my PC customers, I confirm upgrades before going whole hog. Anyone else having problems?

Alex in Okotoks
split_tail is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2011-09-06, 10:30 PM   #2
shawguy
Premium Supporter
 
Join Date: May 2003
Location: Winnipeg with MTS Ultimate TV, MTS Lightning 10 & VOIP Phone Service.
Posts: 3,278
Default

Does it show a 0 on the front? If so write down your serial number (starts with an M) and go to activations.shaw.ca and reset your terminal (click the I purchased from Shaw button)
__________________
- My Shaw Phone Review *UPDATED*
- User 7825 on the Shaw Community Forums
- I do NOT work for Shaw or have any connections to the company
shawguy is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 04:31 PM.

Forum Sponsor


Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.