Switch bell to virgin + new phone ? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Bell Canada Enterprises (BCE) > Bell Mobility, Solo and Virgin Mobile

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-04-15, 11:55 AM   #1
Davee
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ontario - north
Posts: 93
Question Switch bell to virgin + new phone ?

I like the Virgin plans & coverage & need a new phone

My 1 phone ( bell)is clear of contract
My 2nd phone (bell) has about 5 months to go

I want the new phone to have the number of phone 2

I think I have to pay bell to swap the phone numbers between #2 & #1 & then turn in the clear of contract phone & activate a new virgin

Any other way so I avoid swapping fee with Bell?
Davee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-04-18, 03:18 PM   #2
TorontoColin
Moderator
 
Join Date: Jun 2009
Location: Toronto, Wind Mobile, Teksavvy Extreme Cable
Posts: 3,637
Default

You'll have to contact Bell and see what they recommend. I suspect you'll have to pay at least an administrative fee to switch either the numbers or transfer the contract from one line to the other.

Once the phone number you want to port is clear, then you can contact Virgin.
__________________
Rules of the Forum | DHC Help Desk
DHC now supports Tapatalk for mobile devices!
TorontoColin is online now  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 06:26 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.