Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums - Reply to Topic

Thread: Texas: Video okay on channel 14.4 but no audio Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
2015-09-27 10:57 PM
stampeder
Quote:
Originally Posted by rabbit73
Buzzr, virtual channel 14.4, is on KMYL-LD, real channel 22:
Great info, rabbit73

ckats54, do any of the other subchannels on KMYL-LD have the same audio problem? If not, you need to tell the station about what is possibly at their end.
2015-09-27 09:36 AM
rabbit73 Here is a generic report for Hale Center, but an exact address report would be more accurate:
http://www.tvfool.com/?option=com_wr...8e035bebd6742b

Buzzr, virtual channel 14.4, is on KMYL-LD, real channel 22:
RabbitEars.Info

http://www.rabbitears.info/market.ph...lity_id=168087

You are asking about OTA antenna reception, and not cable, aren't you?

Are you running your audio through an A/V receiver?

You could try to contact the station engineer:

RAMAR COMMUNICATIONS, INC.
9800 UNIVERSITY AVENUE
PO BOX 3757
LUBBOCK, TX 79423
806 748 9300
806 745 3434
806 771 3507
806 748 1994
2015-09-26 11:10 PM
stampeder Hi CKats, could you please post your TV Fool report:

  1. go to TV Fool
  2. use your proper address and put both your city and state into the city field, OR put in your zip code
  3. wait for your results page to load
  4. your proper address will be kept secret - it will not show up to anyone else on your completed report
  5. after it loads, copy-and-paste the URL of your personal TVFool report into a new post here so that we can help you better
2015-09-26 11:06 PM
BOUVAL .
Did you try SAP/MTS with your remote on that channel ?
.
2015-09-26 08:42 PM
ckats54
Texas: Video okay on channel 14.4 but no audio

I am in Hale Center Texas on channel 14.4 Buzzr and for the past week have not had any audio I have done everything I can think of to fix the issue but nothing works what am I missing? tried Re-scanning, Skipping then Re-storing checking for new channels all to no avail

Thanks: CKats

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome