: 2 tuner cards?


plummer
2007-06-12, 11:41 AM
Ok.......i got myself a second tuner card.
So now I have Haup PVR150 and a Theater Pro 550.
How does 2 tuner cards work in a system? Do I need a splitter for my cable line that needs to goto both tuner cards? I am not sure.

thanks!

KingBuzzo
2007-06-12, 12:16 PM
Yes, you would require a signal source for both cards - hopefully you haven't split the cable too many times as it deteriorates as you split.

You didn't mention if you are running Media Center - if you are, you may have to run the mini-setup wizard to recognize the 2nd card - then you are good to go.

plummer
2007-06-12, 02:04 PM
yes.....running MCE.

I'll give it a go. Thanks for confirming!