: 2 tvs on a 6131?


huet
2010-11-19, 08:58 PM
Is there a way of connecting 2 tvs on a 6131

jayoldschool
2010-11-19, 09:09 PM
Sure, one on component, one on HDMI. Note that the same programming will be on both TVs.

Pinza
2010-11-20, 07:38 AM
I wil be connecting 5 HDTV's to a 6131 later today, using Component cables and a series of splitters, as jayoldschool says, they will all be on the same channel but that is what the Sports Bar wants.