: Slingbox SOLO and 530


rpokane
2010-08-19, 03:59 PM
Has anybody here had success hooking up a SlingBox with the 530?

I did have it hooked up successfully with a 505, but the 530 will not accept commands for the 505 or 530 internal SlingBox settings.

MOD: Feel free to move to HTPC forum if necessary.

Petee_C
2010-08-19, 04:10 PM
probably check for a sling forum and see watcha get...

I have a Slingbox AV(?) hooked up for 3+ yrs to my 530..... no problems....

Peter

PS. Make sure you are set to the default remote on your 530? Maybe that's the answer.... (did you change the IR/radio settings from default so it wouldn't interfere with your 505?)

zbroke
2010-08-19, 05:24 PM
Slingbox PRO HD works well on my 530

rpokane
2010-08-19, 06:51 PM
Figured it out, and putting it here for future searches...

Options 6,4,3,2
Make sure you remote control code address is 0000.

jbracing24
2010-08-19, 11:12 PM
That's the only way I could make my 505 work with a Harmony remote.

smp01
2010-08-20, 12:09 AM
Harmonies will work with other SD addresses

You have to do a little work though.