Nak AV-10 help - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 1 (permalink) Old 2008-11-05, 11:56 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Nak AV-10 help

Came into an AV-10 a year ago via a fortunate EBay bid of $400
One year later in a position to get surround sound set up. Bought Energy Take 5 speakers (no sub) to connect in.

Have a Song BluRay connected to the AV10 with Monster optical cable.
Have the BluRay set to optical 24 bit Digital out.

Here's the perplexing and frustrating result.

With 2 speakers, all is good. As soon As I connect in the center channel the sound stutters on/off for all 3 speakers.

The AV-10 auto-detects Dolby digital....but wht the stuttering....
Not the cable it is new....could it be the AV-10?

Thanks for all help/clues in advance

cheers all
rowe001 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome