CFTO-DT Toronto: PSIP Data Messing Up Your Tuner? - Page 6 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #76 of 121 (permalink) Old 2006-04-04, 05:30 PM
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Hi Tom, I did search and found a lot of frustration about it, odd though I had it, then lost it (I guess im not the first). Odd thing for me is that I get the audio on one program but nothing on the other. (66% on both meters) But before I get too involved thought I'd check and see if cfto is ok, or is it just me.

OTA hdtv seems perfect for a computer, (there both great time-wasters)
It IS a thing of beauty when it works.

Thanks for the reply, I was wondering if this was an ongoing thread.
..........Rob
Rob in Courtice is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #77 of 121 (permalink) Old 2006-04-20, 03:40 PM
 
Join Date: Apr 2006
Location: Miss = Dixie + Burnhamthorpe
Posts: 160
On my RCA ATSC11 STB CTV comes in properly on 9-1 but on my HP PL4200N it shows up on 40-4.
z0z0 is offline  
post #78 of 121 (permalink) Old 2006-05-07, 09:21 PM
 
Join Date: Sep 2005
Location: Mississauga and Toronto
Posts: 175
CFTO-DT PSIP Problems Again? May 7, 2006

Is it just me or is my receiver broken or is cfto's psip or something acting up, this receiver samsung t-351 (maybe?) forgot ch 9-1 and on ch40-1 it keeps reloading screen like... says caption and tv channel number and goes on and off, any ideas?
dcorreia is offline  
post #79 of 121 (permalink) Old 2006-05-07, 09:31 PM
 
Join Date: Sep 2005
Location: Mississauga and Toronto
Posts: 175
Found working channel 40-3
dcorreia is offline  
post #80 of 121 (permalink) Old 2006-05-07, 11:29 PM
 
Join Date: Apr 2004
Location: derry + winston Mississauga
Posts: 1,407
Yes cfto is having psip problems again .Going to 40-3.We don't bother to watch Cfto-dt much.No guide info.

CM 4248 at Buffalo,XG43 at Toronto,M4 at Buffalo,CH 11 yagi at Ham.
rob50312 is offline  
post #81 of 121 (permalink) Old 2006-05-08, 01:11 AM
Veteran
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4,648
I noticed this for the first time on my T-151 tonight as well... very weird...
alebowgm is offline  
post #82 of 121 (permalink) Old 2006-05-15, 08:35 PM
 
Join Date: Oct 2002
Location: Pickering
Posts: 51
For months now I have not been able to get CFTO and it is very frustrating, so I sent off an email to CTV letting them know of this problem.
Who is getting this channel and who is not and what are you using to pull HD in?

This what I'm using an htpc with ATI HDWonder card at 80% signal strength
audiohead is offline  
post #83 of 121 (permalink) Old 2006-05-15, 09:05 PM
OTA Forum Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: North Delta, BC (96Av x 116St)
Posts: 24,427
audiohead, all discussion of Computer OTA cards and other such computer-related OTA equipment belongs in the

Home Theatre Personal Computer (HTPC) & Digital Media Servers Forum:

http://www.digitalhomecanada.com/for...splay.php?f=31

where you will find threads about the troubles with ATI cards for OTA.
stampeder is offline  
post #84 of 121 (permalink) Old 2006-05-15, 11:36 PM
Veteran
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4,648
I dont know, I noticed last night that when I tuned in to 40-1, that they had fixed the PSIP remap and it is now back at 9-1 without issues...
alebowgm is offline  
post #85 of 121 (permalink) Old 2006-05-15, 11:37 PM
Veteran
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4,648
Except that the Guide list the shows as DTV Program... so does WNGS on 7-2...
alebowgm is offline  
post #86 of 121 (permalink) Old 2006-05-16, 04:26 PM
 
Join Date: Oct 2002
Location: Pickering
Posts: 51
It's not just other video cards I'm curious about but also digital receivers .
Sorry if i did not make this clear. I may get rid of my card and go with a receiver but if they are having problem with CTV than I may stay with what I have.
audiohead is offline  
post #87 of 121 (permalink) Old 2006-06-10, 05:00 PM
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 7
I wrote CFTO earlier this week, letting them know the specifics of some missing data in their stream. I don't know if it's a coincidence, but I notice CFTO is coming in on my end today.

Is anyone else who was having CFTO problems able to tune it in properly?

I'm using an HDTV Wonder with WatchHDTV.
OldGeezer is offline  
post #88 of 121 (permalink) Old 2006-06-10, 11:15 PM
 
Join Date: Oct 2002
Location: Pickering
Posts: 51
I'm getting it now.
audiohead is offline  
post #89 of 121 (permalink) Old 2006-06-11, 07:51 AM
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 7
If they fixed what I think they fixed (which wasn't their PSIP), anyone who was getting CFTO and isn't now should rescan for a proper tuning.

It's a heck of a coincidence if they didn't change anything, so I'll wait until my contact there gets back to me before saying for sure...but that's two days in a row it's working for me with the latest HDTV Wonder drivers and decoder and using WatchHDTV (no MMC installed -no stuttering. no audio delay during channel changes, no freezes etc...).
OldGeezer is offline  
post #90 of 121 (permalink) Old 2006-09-12, 12:40 PM
OTA Forum Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: North Delta, BC (96Av x 116St)
Posts: 24,427
See pnear's posts in this thread:

PC Card OTA Software Problems - MCE, ATI, Avermedia, Etc. (see posts #104 and #105)
stampeder is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome