Sirius app blocked? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 7 (permalink) Old 2011-02-01, 04:44 PM Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: Courtice,Ontario
Posts: 163
Sirius app blocked?

I have a U.S. Sirius sub and can't see the app in the Android market.
The link from doesn't work (error 404).
I can use the Canadian link and it works...for a Canadian sub.
Need a link/app for a U.S. sub in Canada...
Is the phone region based and blocking apps?
Regis is offline  
Sponsored Links
post #2 of 7 (permalink) Old 2011-02-01, 05:41 PM
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 796
It's probably blocked based on IP much like Pandora, Hulu, etc...

My blog
blueroomelectro is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 2011-02-03, 10:50 PM Thread Starter
Join Date: Jan 2006
Location: Courtice,Ontario
Posts: 163
Finally got through to download the app from in the US......only to end with "blocked by carrier". Thank you Rogers!!
Regis is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 2011-02-26, 06:10 AM
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
In general if you have Android system you don't need to install app from the Android Store. You can download APK file to your PC and then you can make send by bluetooth to your device and then you can install any Android app yourself.
pfcsoap is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 2011-10-01, 11:50 AM
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
US sirius canadian iphone

Is there any way to get us sirius app on my canadian iphone .Just bought a US lifetime sub not knowing it would not work on my phone.Is there any phone that let you download US sirius app.thanks
Jinx31 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 2011-10-05, 02:36 PM
Join Date: Nov 2005
Posts: 65
Might not be helpful... But my father BB app doesn't work with my US sub login with US Sirius either.

But with my iPhone, I was able to download the US Sirius app, and it would flawlessly here in Mississauga.

That would lead me to believe it's not the actual USA Sirius blocking the stream to Canada, but the Canadian app just not excepting the US Sirius one.
Wyl is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 2011-10-13, 10:45 PM
Join Date: May 2011
Location: Longueuil
Posts: 832
To the last two posts, Sirius US isn't blocked in Canada whatsoever. As Wyl suggested, it is the Canadian Appstore app that isn't worth (well rhymes with app). And no Rogers doesn't geoblock Sirius US either as I'm on Fido (which is the same IP range) and the Sirius US app works just fine. Jinx31, hunt around int he forum and you'll find the answer to your question... which starts with a whopping YES!

Going nowhere @ 220 ft
John Koenig is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome